Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

PRECIZĂRI CU PRIVIRE LA ACTIVITĂȚILE SPORTIVE DEȘFĂȘURATE PE TERENURILE DE MINI-FOTBAL DIN ORAȘUL LEOVA

La data de 29 septembrie 2020, Consiliul Local Leova a adoptat prezenta Decizie, în scopul reglementării procedurii de desfășurare a activităților sportive pe terenurile de mini-fotbal aflate în gestiunea Primăriei Leova și prevenirii oricăror plăți ilicite pentru accesul pe aceste terenuri.
În acest sens, venim cu anumite precizări:
1. Taxa de 100 lei pentru 1 oră de joc, este una simbolică, pentru o echipă formată dintr-un număr maxim de 15 jucători și ar constitui aprox. 7 lei per jucător.
Aceasta urmează să compenseze uzura inventarului sportiv și să responsabilizeze solicitații de a juca pe terenurile de mini-fotbal ale Stadionului orășenesc și ale Școlii Sportive orășenești;
2. Acest tarif NU SE RĂSFRÂNGE ASUPRA MEBRILOR CLUBULUI SPORTIV F.C. ,,PRUT-LEOVA” ȘI ALTOR CLUBURI AFILIATE FEDERAȚIEI MOLDOVENEȘTI DE FOTBAL, PRECUM ȘI ASUPRA ELEVILOR CU VÂRSTA DE PÂNĂ LA 18 ANI.
În cazul ultimilor, este necesară crearea grupurilor de jucători asistați de un antrenor sau profesor și PREZENTAREA OBLIGATORIE A CERTIFICATELOR MEDICALE care confirmă abilitatea fizică de a practica activități sportive, fără supraveghere specială;
3. PLATA TARIFULUI PENTRU ALTE CATEGORII DE SPORTIVI SE EFECTUEAZĂ ÎN CONTABILITATEA PRIMĂRIEI IAR PERCEPEREA ORICĂROR ALTOR TIPURI DE PLĂȚI NU SE ADMITE!
Cu respect,
Alexandru BUJOREAN,
Primarul or.Leova