Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Inițierea lucrărilor de construcție în cadrul proiectului „Extinderea sistemului de canalizare în or.Leova Construcția stației de pompare a apelor uzate din orașul Leova”

Astăzi, 10 septembrie 2020, au fost inițiate lucrările de construcție în cadrul proiectului „Extinderea sistemului de canalizare din orașul Leova. Construcția stației de pompare a apelor uzate din orașul Leova”, componenta de infrastructură a proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale de aprovizionare cu apă și canalizare a localităților din raionul Leova”.
Ca urmare a implementării proiectului vor fi construite rețele de canalizare pe o lungime de 12 km, 750 de branșamente a gospodăriilor casnice și o stație de pompare a apelor uzate. Lucrările de construcție vor fi efectuate în perimetrul străzilor Frumușica-Podul de Flori, durata de executare a lucrărilor fiind de 8 luni.
De menționat că proiectul „Extinderea sistemului de canalizare din orașul Leova. Construcția stației de pompare a apelor uzate din orașul Leova”, este implementat cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Primăria orașului Leova, cu contribuția cetățenilor, valoarea proiectului fiind de 46, 357 milioane lei.
Lucrările de construcție sunt monitorizate conform legislației naționale în vigoare, precum și de către, Agenția de Dezvoltare Regională Sud, experții naționali și internaționali ai MSPL/GIZ.
Măsura investițională ” Extinderea sistemului de canalizare din orașul Leova. Construcția stației de pompare a apelor uzate din orașul Leova ” este finanțată de către Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).